oie_transparent-17.png

One on one

Een sprong in het diepe, ruimte maken voor de mensen die je lief zijn, jezelf in acht nemen, meer levenslust ervaren, je makkelijker uitspreken, beter leren luisteren, meer gaan genieten van de kleine dingen. Welke stap je ook in je ontwikkeling wil maken, klein of groot, het zal ongetwijfeld diep persoonlijk en misschien spannend voor je zijn.

 

Bij ons kun je terecht voor een liefdevolle por om je hart te volgen en in beweging te komen. In een vertrouwelijke sfeer waarin je je vrij kunt uitspreken, ook als je nieuw terrein verkent. Licht, energiek, eerlijk, open, lichaamsgericht, niet voor de poes, praktisch en altijd recht uit het hart. Dat is de benadering die je bij ons kunt verwachten.

Coaching Anne Karen

Levenslustig, helder, uitdagend en warm

 

De moed vinden om keuzes te maken die in lijn liggen met wat 'waar' is in jouw hart. Dan kom je vaak tot een beweging die je uit je comfort zone trekt maar je ook verder brengt en groter maakt. Wil je voller in je leven staan? Ik support je graag om te ontdekken hoe dit er voor jou uitziet in de dagelijkse praktijk. Er is altijd weer een volgende stap die je kunt maken.  

Coaching Karolien

Liefdevol, pragmatisch, met een lach en direct

Volg je hart en ontwikkel het vermogen om de nieuwe weg in te slaan die je voor ogen hebt. Met concrete oefeningen (in co-creatie) bouw je aan de skills die je nodig hebt. Het opbouwen van die 'spieren' en meer inzicht krijgen in jezelf, zorgt in mijn ervaring samen voor de magie die tot een blijvende verandering leidt.

Tarieven

Je bent van harte welkom voor een gratis oriënterend (online) gesprek van 20 minuten met een van ons. Het tarief voor een coaching gesprek van 1 uur is 110 euro, incl btw voor particulieren en ex btw voor ZZP'ers. Bij vergoeding door werkgever is het tarief voor een coaching gesprek van 1 uur 165 euro ex btw.