top of page
DLB_Black_Transparant_edited.png
L1001968 1.jpg

Karolien

Over mij

Na mijn communicatiestudie werkte ik met veel plezier als tv-redacteur en producer. Nieuwsgierig naar de enorme leercurve stapte ik na 5 jaar over naar pr- en reputatiemanagementbureau Capita. Daar werkte ik op het snijvlak van corporate communicatie en marketing onder meer voor Sara Lee, Vodafone, UTZ Certified en Microsoft. Ik ontwikkelde me tot strategisch sparringpartner en kreeg de kans om vele professionals, van woordvoerders tot CEO’s, te trainen en coachen op het vlak van communicatie, (media-)profilering en samenwerking. 

Mijn liefde voor bewuste ontwikkeling loopt als een rode draad door mijn werkende leven. Ruim 14 jaar heb ik me vanuit een innerlijke drijfveer ondergedompeld in diverse leiderschapstrainingen en opleidingen. inmiddels ben ik actief als gecertificeerd Integral Professional Coach (Ken Wilber’s Integral Theory). De wens om me maatschappelijk in te zetten, ging in vervulling bij Aidsfonds - Soa Aids Nederland. Ik kwam thuis bij deze fantastische club die staat voor het recht om vrij lief te hebben en jezelf te zijn. Hier kreeg ik het ultieme positieve zetje om mijn hart te volgen en met Anne Karen in het avontuur van DailyLifeBytes te stappen. 

 

Anne Karen over Karolien

Karolien heeft een groot hart. Ze ziet je in wie je werkelijk bent. Jouw natuurlijke sterke eigenschappen springen er voor haar snel uit. Als jij ervoor in bent, helpt ze je met liefde om uit de verf te komen. Karolien denkt met je mee, ze is direct en geeft scherpe feedback, die toch aanvoelt alsof je een cadeautje ontvangt. En dat is ook zo, haar feedback wil je gewoon graag hebben. Zij verstaat de kunst van 'iemand groter maken'. Karolien is licht, heeft humor en houdt ervan om het leven te vieren. 

bottom of page