top of page

Moves & Meditation

Vanaf 1 oktober 2023 zijn de dagelijkse Moves & Meditation sessies op Zoom gestopt. Ze zijn er 3,5 jaar lang elke werkdag geweest. Dat was een mooie reis met alle abonnementhouders.

 

Er zijn meer dan 700 opnames. Als je daar interesse in hebt, stuur dan een mail naar info@dailylifebytes.com, voor eur 17,50 per maand krijg je elke week 6 nieuwe opnames toegestuurd. 

Met een dagelijkse serie bio-energetische oefeningen, maak je energie in je lichaam vrij en vergroot je je zelfbewustzijn. Door verschillende bewegingen waarbij je bewust ademhaalt, kun je spanning en stress loslaten. Samen met meditatie helpt dit je om aanwezig te zijn bij jezelf en daarmee ook in je leven. 

Zorgen maken, piekeren of plannen, het vindt allemaal plaats in het hoofd en kan stress veroorzaken in het lichaam. In drukke tijden gaat bijna elk mens meer op in gedachten. Die stroom aan gedachten kun je niet veranderen, wel de mate waarin je erin meegaat. Door vaker te bewegen en te mediteren, train je je geest om signalen van je lichaam te herkennen en aanwezig te blijven bij alles wat je dagelijks tegenkomt. De kracht ligt dan ook in de herhaling en jij bouwt zo je eigen practice/ routine op. 

Elke werkdag live op Zoom met trainer Anne Karen

Maandag tot en met vrijdag 07.00 uur tot 07.30 uur. De sessie bevat ca 20 minuten bio-energetische oefeningen en 10 minuten stilzitten/meditatie.

De opname van de dag ontvang je in je inbox, zodat je de oefeningen ook op een zelfgekozen moment kan doen. 

De live sessies zijn per 1 oktober 2023 gestopt. 

 

Wat brengt het je?​

  • Je gaat bewust, energiek en gegrond je dag in

  • Je ervaart meer rust en ruimte in jezelf door de dag heen

  • Je ontwikkelt meer draagkracht

  • Het geeft structuur en ritme aan je dag

  • Elke ochtend samenkomen houdt je motivatie levend

  • Je bouwt een eigen practice/ routine op

DLB_WebShape_White.png

'Door de dag te beginnen met lichaamswerk en meditatie ervaar ik minder stress en meer ontspanning'

bottom of page