oie_transparent-13.png

Moves & Meditation

Met een dagelijkse serie bio-energetische oefeningen, maak je energie in je lichaam vrij en vergroot je je zelfbewustzijn. Door verschillende bewegingen waarbij je bewust ademhaalt, kun je spanning en stress loslaten. Samen met meditatie helpt dit je om aanwezig te zijn bij jezelf en daarmee ook in je leven. 

Zie hier een opname van een sessie Moves & Meditation om een indruk te krijgen.

Zorgen maken, piekeren of plannen, het vindt allemaal plaats in het hoofd en kan stress veroorzaken in het lichaam. In drukke tijden gaat bijna elk mens meer op in gedachten. Die stroom aan gedachten kun je niet veranderen, wel de mate waarin je erin meegaat. Door vaker te bewegen en te mediteren, train je je geest om signalen van je lichaam te herkennen en aanwezig te blijven bij alles wat je dagelijks tegenkomt. De kracht ligt dan ook in de herhaling en jij bouwt zo je eigen practice/ routine op. 

Elke werkdag live op Zoom met trainer Anne Karen

Maandag tot en met vrijdag 07.00 uur tot 07.30 uur.

De opname van de dag ontvang je in je inbox, zodat je de oefeningen ook op een zelfgekozen moment kan doen. 

Lees hier hoe de Zoom-sessies werken

 

Wat  doet het voor je?​

  • Je gaat wakker, energiek en gegrond je dag in

  • Je ontwikkelt flexibiliteit en veerkracht 

  • Je bent beter afgestemd op jezelf en daarmee op je omgeving

  • De ochtendstart geeft structuur en ritme aan je dag

  • Elke ochtend samenkomen houdt je motivatie levend

  • Je bouwt een eigen practice/ routine op

Steun in de rug sinds de eerste lockdown

Tijdens de eerste lockdown in maart 2020 besloot Anne Karen met om online sessies bewegen en mediteren te starten. Elke werkdag live op Zoom.

Mijn werk als trainer viel helemaal stil, terwijl allerlei mensen met vitale beroepen van de ene op de andere dag in de frontlinie terecht kwamen. Ik wilde iets doen, iets bijdragen en begon met de ochtendsessies als steuntje in de rug. Om in balans te blijven in woelige tijden. Inmiddels sessies  uitgegroeid naar de dagelijkse practice Moves & Meditation. Ik vind het een voorrecht om dit te geven, elke ochtend ben ik blij om iedereen te zien en samen bewust de dag te starten.' 

 

DLB_WebShape_White.png

'Brandstof voor mijn lijf, rust voor in mijn hoofd'

Wat anderen zeggen