top of page
DLB_Black_Transparant_edited.png
L1001953 1.jpg

Anne Karen

Over mij

Na mijn studie heb ik tot mijn dertigste in diverse commerciële en leidinggevende functies gewerkt binnen Randstad Uitzendbureau en Achmea. Wat mij hierin motiveerde was om het beste in mensen en teams naar boven te halen. In die tijd ontdekte ik dat mensen begeleiden in persoonlijke en spirituele groei mijn hart heeft. Ik gooide het roer om en ontwikkelde me als trainer en (levens)coach. Eerst bij Leefstijl Training & Coaching (LTC) waar ik startte met het geven van (leiderschaps)trainingen en het begeleiden van verandertrajecten binnen organisaties. 

 

Daarna stapte ik over naar Venwoude, waar ik met vier collega's de Venwoude Levensschool ben gestart. Hier gaf ik jarenlang intensieve leiderschapstrajecten, met emotioneel lichaamswerk, meditatie, ademsessies, traumabegeleiding, Integral Life practices, lezingen en coaching. Het werk was me op het lijf geschreven omdat ik langere tijd met mensen diepte in kon gaan. In 2020 wist ik dat ik een nieuwe weg in moest slaan, toen heb ik er voor gekozen met Karolien DailyLifeBytes te starten.

Karolien over Anne Karen

Anne Karen doet alles wat ze doet vol overgave. Voor haar is van binnenuit volgen wat waar is het allerhoogste goed. Ze zal dan ook aan de fundamenten rammelen als ze voelt dat er iets niet klopt. Bewuste ontwikkeling, kennis verdiepen, lichaamswerk, zelfonderzoek, het is een levenswijze. Die all-in levensstijl voel je als je bij haar bent. Anne Karen is een kei op de trainingsvloer, ze houdt de structuur en is helder in de inhoud. Ze creëert heel zorgvuldig een veilige en ontspannen sfeer. Bij Anne Karen is niets gek, stom of onbespreekbaar, ze is ontwapenend en overal voor in. Dat maakt dat je bij haar met alles wat er in je leven speelt tevoorschijn kunt komen. 

bottom of page