top of page
DLB_Black_Transparant_edited.png
oie_transparent-11.png

Reading your Body

De houding die je graag aanneemt, de stand van je voeten, de plek waar je spanning vasthoudt, de wijze waarop je beweegt. Al deze voorbeelden zeggen niet alleen iets over jouw fysieke verschijningsvorm. Er valt ook van alles uit op te maken over jou en hoe je in het leven staat. 

In vijf modules van anderhalf uur leer je je lichaam per lichaamsgebied preciezer lezen en ontdek je wat het je te vertellen heeft.  Zo ontwikkel je meer sensitiviteit voor de signalen die je lichaam je geeft, leer je wat je kunt doen om meer in balans te komen en ga je beter aanvoelen waar jij wel bij vaart. Tijdens de zesde module worden de vijf lichaamsgebieden nog een keer kort doorgelopen. De informatie uit de voorgaande vijf avonden wordt in een meditatie bij elkaar gebracht, daarna is er nog ruimte voor uitwisseling en wordt de training afgerond.

Een reis langs vijf gebieden

In vijf modules behandelen we vijf lichaamsgebieden met onder meer bio-energetica en de chakra's als theoretische leidraad:

1. Voeten en benen

2. Bekken

3. Buik

4. Borst

5. Armen, schouders, keel, nek en hoofd

Elke module start met een uitleg van het lichaamsgebied. Aan de hand van oefeningen die worden aangereikt ga je daarna op onderzoek uit. Zo krijg je waardevolle informatie over jezelf en ga je het verband met je dagelijks leven zien. Voeten en benen hebben bijvoorbeeld te maken met je bestaanszekerheid.

 

Daarbij kunnen dit soort vragen aan bod komen: 'Hoe stevig sta ik (letterlijk) op mijn voeten? Wat zeggen mijn benen over hoe ik iets doe (of niet doe)?'. Of vertaald naar het dagelijks leven: 'Hoe stevig is de basis (wonen, gezondheid, financiën) in mijn leven?'. Na elke module ontvang je achtergrondinformatie of suggesties voor thuis. Daarmee kun je de inzichten uit de training toepassen in je dagelijks leven.

 

Wat brengt het je?

  • Je krijgt inzicht in de betekenis van de verschillende lichaamsgebieden

  • Je leert je lichaam lezen en ontdekt wat het je te vertellen heeft

  • Je ontdekt welke concrete stappen je kunt zetten om meer in balans te komen en de kwaliteit van je leven te vergroten

Wat krijg je?

  • 5 modules van 1,5 uur live op Zoom: met theoretische achtergrond, lichaamsgerichte oefeningen, meditatie en Q & A

  • 1 module van 1 uur live op zoom: met een herhaling van de 5 lichaamsgebieden in een meditatie en Q & A

  • Je krijgt een hand-out met de achtergrond van de verschillende gebieden vanuit de chakra-benadering en bio-energetica

  • Je krijgt een hand-out met suggesties om in je dagelijks leven toe te passen 

  • Je krijgt een opname van 5 modules die 2 weken beschikbaar is om terug te kijken

Praktische informatie 

Startdatum: dinsdag 25 april 2023

Alle datums: 25 april, 9 en 23 mei, 6, 20 en 27 juni 2023

Tijden:            19.30 - 21.15 uur

Locatie:         online op Zoom

Je kunt de training ook direct beginnen, dan ontvang je de opnames van de vorige serie inclusief achtergrondinformatie en suggesties voor toepassing in je dagelijks leven. Meld je aan via de aanmeldbutton.


Anne Karen geeft de training online via Zoom. Aan het einde van elke module is er een kwartier tot een half uur ruimte voor vragen en het uitwisselen van ervaringen.

Deelnameprijs 265 euro. 

DLB_WebShape_White.png

Wat anderen zeggen: 

'Het inspireert me om goed naar de signalen van mijn lijf te luisteren, ze serieus te nemen en vooral te blijven staan als het lastig wordt'

bottom of page