top of page
poes_transparent.png

Full Start, Full Stop!

Hoe kun je vanuit huis met volle aandacht je werk doen en hoe kun je met volle aandacht 'thuis' zijn als je werk af is? Zeker als de postbode voor de deur staat, je kinderen aandacht nodig hebben of de kat door je meeting wandelt. Permanent 'aan' staan leidt bij veel mensen tot stress.

 

Voor je er erg in hebt, zit je net te lang met opgetrokken schouders achter je scherm of ga je van zoom naar zoom zonder een adempauze. Voor de een leidt voortdurend alleen werken ertoe dat concentreren lastiger wordt. De ander stapt meteen de drukte in, terwijl het project met deadline voor druk zorgt. 

Markeer overgangen

Full Start, Full Stop! support thuiswerkers, om fysiek en mentaal in balans te blijven. In dit online programma begeleiden we je live via Zoom of in een opgenomen sessie van zeven minuten om het begin en einde van de werkdag bewust te markeren. Een relatief kleine inspanning op gezette tijden, geeft je de mogelijkheid om goed op jezelf te passen en de regie over je werkdag terug te nemen. 

In de sessie creëren we een rustige setting, waarin je fysiek en mentaal bij jezelf incheckt. Een beweging die op zich niet ingewikkeld of onbekend hoeft te zijn, maar al snel verloren gaat door dagelijkse hectiek, spanning of andere vormen van onrust. Lichaamsgericht oefeningen en mindfulness, brengen je uit je hoofd en in je lichaam. Daardoor train je het vermogen om aanwezig te zijn bij jezelf en daarmee ook bij je werk en je leven. 

 

Wat brengt het je?

  • Je gaat fris, opgewekt en met focus aan het werk 

  • Je sluit je dag positief af en bent beschikbaar voor je omgeving

  • Je neemt jezelf beter in acht tijdens de werkdag en verdwijnt minder in gedachten

Programma op maat

Graag bespreken we waar jouw organisatie naar op zoek is. Zo horen we graag waar de specifieke uitdagingen in het thuiswerken liggen, welke behoeften er zijn vanuit de medewerkers of bepaalde waarden, visie en missie van de organisatie een plek kunnen krijgen in het programma. Dan kijken we samen hoe groot en in welke samenstelling de groepen passend zijn die deelnemen aan de sessies. Een pakket kan Moves & Meditation  zijn of we maken een online programma op maat. Hetzij in opgenomen sessies of live op Zoom. 

Kosten

Op basis van een oriënterend gesprek maken we graag een voorstel. 

DLB_WebShape_White.png

Wat anderen zeggen:

'Ik ervaar het als een kleine training die ik elke dag krijg. Een grote mogelijkheid om aangesloten, afgestemd m'n dag te starten'

bottom of page