top of page

Workshops Emotional Bodywork

dailybites_52wkdz.png

Wekelijkse Basics en Intensive Workshops

In deze workshops van 90 minuten kun je de dingen die jou in je dagelijks leven raken regelmatig de ruimte geven en je eigen veerkracht versterken. Lang voordat spanning te hoog oploopt, boosheid er op een onbewaakt moment uitknalt of angst je ongemerkt in de greep heeft.

 

Anne Karen nodigt je op een liefdevolle en ontspannen manier uit om je aandacht van buiten jezelf naar binnen te brengen. Aan de hand van een reeks oefeningen, ontlaad je opgebouwde spanning en land je vanuit je hoofd weer in je lichaam. Stap voor stap versterk je zo het vermogen om emoties toe te laten en ontdek je de verborgen kracht die hierin huist. Wil je meer weten over de verborgen kracht van emoties? Lees meer 

Emotional Bodywork Basics  

Na een korte uitleg over de visie achter Emotional Bodywork® nemen we je mee in de basisprincipes van de methode. Stap voor stap gaan we aan de slag met een serie oefeningen waarin we het lichaam van top tot teen verkennen.

Lees meer →

Emotional Bodywork Intensive

Na een korte uitleg over de Emotional Bodywork® methode volgt de serie oefeningen uit een specifiek verdiepend thema. Uitgangspunt is altijd dat je voller aanwezig raakt in je lichaam.

Lees meer →

Praktische informatie

Datums Basics:         nieuwe datums volgen

Datums Intensive:    nieuwe datums volgen

Tijd:                               09.30 – 11.00 uur 

Locatie:                        Live op Zoom of met een opname

Kosten:                        27,50 euro

                           

Meer informatie?  Mail gerust met al je vragen: info@dailylifebytes.com

bottom of page