top of page
dansende_man_transparent.png
dansendevrouw.png

Light up your Life

Joie de vivre, goesting, buzz, zin, gusto, aloha! Elke taal heeft wel een woord dat een vrij, ongeremd, overweldigend en verwachtingsvol gevoel van levenslust en plezier benadert. Herken je dat? De rilling van top tot teen als je opgaat in muziek, geniet van de schoonheid om je heen, enorm moet lachen of het juist muisstil is in je. Zo’n flits waarin alles samenvalt en je heel even volslagen gelukkig bent. 

 

Nu we langzaam uit de pandemie kruipen, beseffen we nog meer waar we het afgelopen jaar in hebben gezeten. Voor de een was deze nieuwe realiteit een oase van rust, de ander heeft sociaal contact gemist en weer een ander is helemaal klaar met het gekabbel en gedoe. Hoe het ook voor jou is, je hebt je aangepast aan een veranderde situatie. De geest beweegt snel mee, ons lichaam komt er vaak achteraan.

 

Misschien heb je jezelf met zachte hand door de laatste maanden heen geloodst (‘kop op, niet bij de pakken neerzetten, voor anderen is het erger’ enz.). Toch kan spanning ongemerkt onder je huid gaan zitten, onbedoeld kan dat voor een wat vlak gevoel zorgen. De zomer ligt voor ons. Het uitgelezen moment om weer bewust het leven in te stappen en de levendigheid en lichtheid in jezelf aan te wakkeren. 

 

Gooi de deur open na een lange winter

‘Light up your life’ is een online training om de deur na een lange winter open te gooien. Je bewust open te stellen voor alles wat het leven jou te bieden heeft. Met alles erop en eraan. De ups en de downs, de enen en de tienen. In je huis moet je ook eerst je ramen lappen voor het zonlicht naar binnen kan. Precies zo is het in jezelf. Ieder mens kan eens in de zoveel tijd een grote schoonmaak gebruiken. Door de boel wat op te schudden, te laten luchten en af te stoffen. Je ruimt je lichaam energetisch op, laat stress los en maakt weer contact met je hart en je ziel. 

 

Aanpak 

We gebruiken verschillende werkvormen: bio-energetische oefeningen, (geleide) meditatie, beweging, muziek, zelfonderzoek, uitwisseling (in breakout rooms), schrijven, Q & A.  

 

Voor wie? 

Iedereen die geïnteresseerd en fysiek in orde is. 

Wat brengt het je?

  • Afronden van het oude en openen voor het nieuwe

  • Een ingang om meer thuis te komen bij jezelf

  • Een opgeruimd gevoel en hernieuwde energie

  • Een heldere focus voor de komende tijd

  • Lichtheid in jezelf en daarmee in je leven!

Praktische informatie

We horen van verschillende mensen dat er na de afgelopen 'alles online' maanden nu behoefte is aan een training waarbij we fysiek bij elkaar kunnen komen. De training op Zoom van 10 juli vervalt, een nieuwe datum en locatie (na de zomer) volgt gauw.

Datum:                    volgt spoedig!

Locatie:                   volgt spoedig!

Tijd:                          09.30 – 12.30 uur 

                                   13.45 – 16.45 uur 

                                   afwisselend programma met voldoende pauzes en langere lunch

Meer informatie?  mail gerust met al je vragen: info@dailylifebytes.com

bottom of page