Let it Go, Let it Flow 

Gratis workshop

Een 76-delig servies tegen de muur smijten, naar de zee schreeuwen, met de hele familie naar de sloopkamer of à la Beyonce met je honkbalknuppel een auto inslaan. Nog nooit waren zoveel mensen op zoek naar een uitlaatklep voor coronastress, teleurstelling en frustratie. Het kan heerlijk zijn om alles er eens lekker uit te gooien en je klaart er ook nog van op. Tenminste, eventjes…want hoe ga je daarna verder? Spanning is zo weer opgebouwd en wekelijks je bordencollectie stuk gooien is ook niet optimaal.

In de gratis workshop Let it Go, Let it Flow geef je de dingen die jou in je dagelijks leven raken de ruimte en versterk je je eigen veerkracht. Daarbij kun je de energie en kracht die je vrijmaakt bewust inzetten om goed voor jezelf te zorgen. Ervaar het zelf en doe 12 februari mee met deze stevige-stress-weg-sessie. Wij zorgen voor een zachte landing. 

 

Wat kun je verwachten? 

Na een korte uitleg over de Emotional Bodywork ® methode gaan we aan de slag met een uitgebreide serie oefeningen. Het wordt een stevige serie waarin je opgebouwde spanning ontlaadt door bewegen, wat geluid maken en bewust ademen. Je gaat verschillende emoties verkennen en ervaart wat het met je doet als je er lucht aan geeft. We ronden subtiel af met een begeleide meditatie die alle ervaringen bij elkaar brengt. Zo kun je ontspannen en licht je weekend in. 

Wat brengt het je? 

  • Uit je hoofd, terug in je lichaam :-)

  • Een opgeruimd gevoel en hernieuwde energie 

  • Lichtheid in jezelf en daarmee in je leven 

​Praktische informatie
Datum:          zaterdag 12 februari
Tijd:                10.00 – 11.00 uur 
Waar:             live op Zoom of met de opname achteraf
Kosten:          gratis