Wake up before you Go-Go

dailybites_52wkdz.png

Het ochtendgloren heeft iets magisch. Of je nu een nachtbraker, een vroege vogel of iets er tussenin bent. Eén ding is zeker. Hoe je opstaat, zet de toon voor de hele dag. Een bewuste start in de ochtend draagt zelfs bij aan het maken van duurzame keuzes. Hoe zit dat? Met rust en ruimte je dag beginnen en dus goed voor jezelf zorgen, heeft ook een positief effect op je omgeving. 

 

Iedereen die nieuwsgierig is naar het opbouwen van een ochtendroutine kan van dinsdag 22 juni tot en met vrijdag 25 juni gratis meedoen met deze speciale Wake Up Week. Trainer Anne Karen geeft elke dag Moves & MeditationEen reeks bio-energetische oefeningen en meditatie van een half uur. Met deze ochtendsessies maak je energie in je lichaam vrij en ga je met een opgeruimd gevoel de dag in. Zie hier een opname van een sessie Moves & Meditation om een indruk te krijgen.

 

Elke werkdag live op Zoom

In de week van de langste dag live op Zoom een half uur bewegen en mediteren:

Vroeg: dinsdag 22 tot en met vrijdag 25 juni van 07.00 uur tot 7.30 uur

Laat: woensdag 23 en vrijdag 25 juni van 08.30 uur tot 9.00 uur

Na aanmelding ben je van harte welkom om mee te doen. Gratis en geheel vrijblijvend.

Over 52wekenduurzaam

Je leven op een laagdrempelige manier stapje voor stapje duurzamer maken. Dat is waar 52wekenduurzaam voor staat. Elke week bedenkt het team achter het platform weer een nieuwe uitdaging. Met een focus op acties die het leven leuker, mooier, gezelliger, goedkoper en gezonder maken. Inmiddels zijn bijna 17.000 mensen die meedoen. Week 25 staat in het teken van leefstijl en met deze uitdaging kun je ontdekken wat een ochtendroutine kan betekenen voor jou en je omgeving. 

Opnames Moves & Meditation sessies

Opname dinsdag 22 juni (basisserie)

Opname woensdag 23 juni (basisserie)

Opname donderdag 24 juni (gronden, aandacht naar voeten & benen)

Opname vrijdag 25 juni (bewegen op muziek)

DEF logo 52 weken (1).png
_edited.png